NIEUWS

Vitaliteitstraject bij Praktijk Movere

Praktijk Movere is gestart met een coachingsprogramma op het gebied van Vitaliteit met de aandachtspunten bewegen, ontspanning, slapen, ademhaling en voeding. Het Vitaliteitstraject sluit nauw aan bij de visie van Praktijk Movere waarbij wij aanspreken op het zelfherstellend vermogen. Dit traject is gericht op het (opnieuw) ter hand nemen van een gezonde leefstijl met het accent op de hierboven genoemde aandachtspunten.
Het programma wordt begeleid door Marga Wiegman. lees verder en geef je opYin Yoga: Aanmelden voor het najaar 2019 is nu nog mogelijk

Praktijk Movere start in het najaar opnieuw met een serie Yin Yoga lessen. Deze worden aangeboden door een gespecialiseerde docent, AnnaMaria Springelkamp.
Yin Yoga sluit nauw aan bij fysiotherapie, bekkenfysiotherapie, psychosomatische fysiotherapie en haptonomie zoals wij dat voorstaan binnen onze praktijk. Ook past het in onze missie van het aanspreken op het zelfherstellend vermogen. lees verder en geef je opPraktijk Movere: TOP praktijk met een PLUS!

NIEUW: YIN YOGA bij Praktijk Movere